fbpx

Çmimi 61,676 

  • Sipërfaqja totale60.78 m2
  • Sipërfaqja neto51.83 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët8.95 m2
  • Verandë28.87 m2
  • Tipologjia1+1
  • OrientimiJug-Perëndim

Apartament 1+1 me orientim nga Jugu, ndodhet në katin 0 të Godinës 4. Shtëpi moderne me super organizim dhe hapësira të mirë-shfrytëzuara. Pozicionimi në katin 0 jep mundësinë e shfrytëzimit të pjesës së verandës, duke e bërë një apartament shumë të pëlqyer.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 0

Ndrysho katin