fbpx

Çmimi 75,472 

  • Sipërfaqja totale96.76 m2
  • Sipërfaqja neto82.51 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët14.25 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati3
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartamenti 2+1 tek Univers City. Një apartament mjaft komod dhe i mirëshfrytëzuar. Ky apartament është i ndarë në dy dhoma gjumi, dy tualete, ku njëri ndodhet në dhomën matrimoniale të gjumit, si dhe një ambient i përbashkët gatimi/ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 4Katin 5Katin 2

Ndrysho katin