fbpx

Çmimi 77,408 

  • Sipërfaqja totale96.76 m2
  • Sipërfaqja neto82.51 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët14.25 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati4
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartamenti 2+1 në katin e 4 të Godinës 4 ofron çdo fasilitet dhe komoditete që i duhet një familje për një jetesë të mirë. Apartamenti ka hapësira të mirëorganizuara të ndarë me një ambient gatimi dhe ndenje, dy dhoma gjumi dhe dy tualete, ku njëri prej tyre ndodhet në dhomën e gjumit.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 5Katin 3Katin 2

Ndrysho katin