fbpx

Çmimi 72,864 

  • Sipërfaqja totale91.08 m2
  • Sipërfaqja neto77.66 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët13.42 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati1
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartamenti 2+1 në shitje tek Univers City. Me orientim nga Veri-Perëndimi, ky apartament është i oraganizuar nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 6Katin 5Katin 4Katin 3

Ndrysho katin