fbpx

Çmimi 59,959 

 • Sipërfaqja totale70.54 m2
 • Sipërfaqja neto60.15 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët10.39 m2
 • Tipologjia1+1
 • Kati2
 • OrientimiVeri-Perëndim

Një ndër apartamentet më komod 1+1, për një jetesë sa më të mirë dhe të rehatshme. I organizuar me një ambient dite, një tualet, një dhomë gjumi dhe një ballkon.

Harta e katit

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro