fbpx

Çmimi 53,000 

  • Sipërfaqja totale66.25 m2
  • Sipërfaqja neto56.49 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.76 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati2
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartament 1+1 me orientim Veri-Perëndim. Ky apartament është i mirëorganizuar me një ambient dite për gatim dhe ndenje, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 6Katin 5Katin 4Katin 1

Ndrysho katin