fbpx

Çmimi 75,336 

  • Sipërfaqja totale94.17 m2
  • Sipërfaqja neto80.30 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët13.87 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati3
  • OrientimiVeri-Lindje

Apartamenti 2+1 në projektin Univers City. Apartamenti është i orientuar nga Veriu, ndodhet në katin e tretë të Godinës 4. Ka një planimetri të ndarë në dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient dite të bollshme për gatim/ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 7Katin 6Katin 5Katin 2Katin 1

Ndrysho katin