fbpx

Çmimi 83,533 

 • Sipërfaqja totale101.87 m2
 • Sipërfaqja neto86.86 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët15.01 m2
 • Tipologjia3+1
 • Kati4
 • OrientimiJug

Apartamenti 3+1 në godinën 4, ofron mundësinë e një jetesë sa më të rehatshme për familjen tuaj. Ky apartament është me orientim nga Jugu dhe është i organizuar nga tre dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient dite për gatim dhe ndenje, me dalje në ballkon.

Harta e katit

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro