fbpx

Çmimi 53,000 

  • Sipërfaqja totale66.25 m2
  • Sipërfaqja neto56.49 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.76 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati6
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartament 1+1 shumë modern dhe i mirëorganizuar. Apartamenti ka një dhomë gjumi, një tualet dhe një ambient të përbashkët për gatim dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 5Katin 4Katin 2Katin 1

Ndrysho katin