fbpx

Çmimi 53,608 

  • Sipërfaqja totale67.01 m2
  • Sipërfaqja neto57.14 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.87 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati6
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartamenti 1+1 ndodhet në katin e pestë të Godinës 4. Shtëpi tepër komode dhe praktike. Me orientim nga Veriu.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 7Katin 4Katin 3Katin 2

Ndrysho katin