fbpx

Çmimi 82,496 

  • Sipërfaqja totale103.12 m2
  • Sipërfaqja neto87.93 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët15.19 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati7
  • OrientimiVeri-Lindje

Apartamenti 2+1 për shitje tek Univers City. Një apartament i mirëorganizuar dhe me hapësira të mirëshfrytëzuara. Është i organizuar nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient i përbashkët për gatim dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 6Katin 4Katin 2Katin 1

Ndrysho katin