fbpx

Çmimi 75,336 

  • Sipërfaqja totale94.17 m2
  • Sipërfaqja neto80.30 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët13.87 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati7
  • OrientimiVeri-Lindje

Apartament 2+1 me orientim nga Veri-Lindja. Planimetri e rregullt dhe shumë moderne. Me dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient për gatim dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 6Katin 5Katin 3Katin 2Katin 1

Ndrysho katin