fbpx

Çmimi 53,608 

  • Sipërfaqja totale67.01 m2
  • Sipërfaqja neto57.14 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.87 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati7
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartament 1+1 në projektin Univers City. Një apartament shumë komod dhe i mirë-organizuar.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 6Katin 4Katin 3Katin 2

Ndrysho katin