fbpx

Çmimi 72,864 

  • Sipërfaqja totale91.08 m2
  • Sipërfaqja neto77.66 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët13.42 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati7
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartament 2+1 me hapësira të bollshme dhe tepër simetrike çka ndihmon shumë në mobilimin e hapësirave të brendshme. Me një organizim të brendshëm shumë praktik, me dy dhoma gjumi dhe dy tualete.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 5Katin 4Katin 3Katin 1

Ndrysho katin