fbpx

Çmimi 52,790 

  • Sipërfaqja totale64.39 m2
  • Sipërfaqja neto54.60 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.79 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati1
  • OrientimiJug

Apartament 1+1 tek Univers City. I mirëorganizuar dhe me një planimetri mjaft të rregullt, për një jetesë të rehatshme.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 4Katin 2

Ndrysho katin