fbpx

Çmimi 55,050 

  • Sipërfaqja totale67.14 m2
  • Sipërfaqja neto56.93 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.21 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati2
  • OrientimiPerëndim

Apartament 1+1 në shitje tek Univers City. Apartamenti ka një dhomë gjumi, një tualet dhe një ambient dite.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 5Katin 1

Ndrysho katin