fbpx

Çmimi 49,800 

 • Sipërfaqja totale60.74 m2
 • Sipërfaqja neto51.51 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
 • Tipologjia1+1
 • Kati2
 • OrientimiJug

Apartament 1+1 në shitje tek Univers City. Apartamenti ka një dhomë gjumi, një tualet dhe një ambient dite.

Harta e katit

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro