fbpx

Çmimi 55,070 

  • Sipërfaqja totale67.16 m2
  • Sipërfaqja neto56.95 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.21 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati3
  • OrientimiPerëndim

Apartamenti 1+1 për shitje në kompleksin Univers City. Apartament modern, tepër praktik dhe me planimetri të rregullt.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 5Katin 2

Ndrysho katin