fbpx

Çmimi 49,800 

  • Sipërfaqja totale60.74 m2
  • Sipërfaqja neto51.51 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati3
  • OrientimiJug

Apartament 1+1 me orientim nga Perëndimi tek Univers City. Një apartament modern dhe shumë mirë i organizuar.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 2Katin 1

Ndrysho katin