fbpx

Çmimi 78,052 

  • Sipërfaqja totale98.80 m2
  • Sipërfaqja neto83.78 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët15.02 m2
  • Tipologjia3+1
  • Kati3
  • OrientimiVeri

Apartament 3+1 në projektin Univers City. Apartamenti ndodhet në katin e tretë të Godinës 5, me pamje nga brenda kompleksit. Është i organizuar nga tre dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient të përbashkët për gatim dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 2Katin 1

Ndrysho katin