fbpx

Çmimi 52,790 

  • Sipërfaqja totale64.39 m2
  • Sipërfaqja neto54.60 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.79 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati4
  • OrientimiJug

Apartament 1+1 tek Univers City. Një apartament shumë praktik dhe i rregullt për një jetesë komode. Me një dhomë gjumi, një tualet dhe një ambient gatimi dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 2Katin 1

Ndrysho katin