fbpx

Çmimi 73,904 

  • Sipërfaqja totale93.55 m2
  • Sipërfaqja neto79.33 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët14.22 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati5
  • OrientimiLindje

Apartamenti 2+1 në katin e 5 të Godinës 5. Ofron një ambient komod për familjen tuaj, me planimetri të rregullt dhe shumë praktike.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 4Katin 2Katin 1

Ndrysho katin