fbpx

Çmimi 52,790 

  • Sipërfaqja totale64.39 m2
  • Sipërfaqja neto54.60 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.79 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati5
  • OrientimiJug

Apartament 1+1 për shitje tëk Univers City. Me orientim nga Jugu, i ndodhur në katin e pestë. Ofron të gjitha fasilitetet e një aparatmenti modern dhe praktik.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 4Katin 2Katin 1

Ndrysho katin