fbpx

Çmimi 74,870 

  • Sipërfaqja totale91.31 m2
  • Sipërfaqja neto77.43 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët13.88 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati6
  • OrientimiPerëndim

Apartament 2+1 me orientim nga Perëndimi, tek projekti Univers City. Një apartament i organizuar me dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient të përbashkët për gatim dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 5Katin 4Katin 3Katin 1

Ndrysho katin