fbpx

Çmimi 55,050 

 • Sipërfaqja totale67.14 m2
 • Sipërfaqja neto56.93 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët10.21 m2
 • Tipologjia1+1
 • Kati6
 • OrientimiPerëndim

Apartament 1+1 në projektin Univers City. Ky apartament ofron një dhomë gjumi, një tualet dhe një ambient gatimi/ndenje me dalje në ballkon.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 1

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro