fbpx

Çmimi 49,800 

  • Sipërfaqja totale60.74 m2
  • Sipërfaqja neto51.51 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati6
  • OrientimiJug

Apartamenti 1+1 për shitje tek Univers City. Një apartament shumë mirë i organizuar, me një dhomë gjumi, një tualet dhe një ambient gatimi dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 3Katin 2Katin 1

Ndrysho katin