fbpx

Çmimi 73,904 

  • Sipërfaqja totale93.55 m2
  • Sipërfaqja neto79.33 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët14.22 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati2
  • OrientimiLindje

Apartament 2+1 në katin e dytë të Godinës 5. Është i përbërë nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient i përbashkët për gatimin dhe ndenjen.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 6Katin 5Katin 3

Ndrysho katin