fbpx

Çmimi 55,210 

  • Sipërfaqja totale67.34 m2
  • Sipërfaqja neto57.10 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.24 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati2
  • OrientimiPerëndim

Apartamenti 1+1 në projektin Univers City. Apartament komod dhe me një planimetri të rregullt. I orientuar nga Perëndimi.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 5Katin 3Katin 1

Ndrysho katin