fbpx

Çmimi 75,770 

  • Sipërfaqja totale92.41 m2
  • Sipërfaqja neto78.36 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët14.05 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati2
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartament 2+1 në katin e parë tek Univers City. I përbërë nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient gatimi dhe ndenje. Apartamenti ka një hyrje shumë të favorshme duke krijuar privatësinë dhe ndare apartamentin nga ambienti i ditës me atë të natës.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 1

Ndrysho katin