fbpx

Çmimi 48,580 

  • Sipërfaqja totale60.73 m2
  • Sipërfaqja neto51.50 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati2
  • OrientimiVeri

Apartament 1+1 në projektin Univers City. I orientuar nga Veriu, ka një planimetri të rregullt dhe shumë komode.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 5Katin 4Katin 3

Ndrysho katin