fbpx

Çmimi 51,940 

  • Sipërfaqja totale64.93 m2
  • Sipërfaqja neto55.06 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.87 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati2
  • OrientimiVeri

Apartamenti 1+1 në katin e dytë të godinës 5. Një apartament me orientim nga Veriu, i organizuar nga një ambient dite për gatim dhe ndenje, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 6Katin 5Katin 3Katin 1

Ndrysho katin