fbpx

Çmimi 73,114 

  • Sipërfaqja totale92.55 m2
  • Sipërfaqja neto79.33 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët14.22 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati3
  • OrientimiLindje

Apartament 2+1 tek Univers City me një planimetri shumë të rregullt. Hyrja e apartamentit në korridorin e dhomave të gjumit ofron privatësi në ambientin e ditës. Apartamenti është i përbërë nga dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ambient dite.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 6Katin 5Katin 2

Ndrysho katin