fbpx

Çmimi 55,070 

  • Sipërfaqja totale67.16 m2
  • Sipërfaqja neto56.95 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.21 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati3
  • OrientimiPerëndim

Apartament 1+1 me orientim Perëndimi. Apartament tepër komod i mirëorganizuar dhe me planimetri mjaft të rregullt.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 6Katin 5Katin 4Katin 2Katin 1

Ndrysho katin