fbpx

Çmimi 55,210 

  • Sipërfaqja totale67.34 m2
  • Sipërfaqja neto57.10 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.24 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati3
  • OrientimiPerëndim

Apartament 1+1 për shitje tek Univers City. Apartament tepër komod i mirëorganizuar dhe me planimetri mjaft të rregullt.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 5Katin 2Katin 1

Ndrysho katin