fbpx

Çmimi 46,762 

  • Sipërfaqja totale60.73 m2
  • Sipërfaqja neto51.50 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati3
  • OrientimiVeri

Apartament 1+1 në shitje tek Univers City. Planimetri tepër komode dhe praktike, me orientim nga Lindja, në katin e 3 të Godinës 5.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 5Katin 4Katin 2

Ndrysho katin