fbpx

Çmimi 55,070 

  • Sipërfaqja totale67.16 m2
  • Sipërfaqja neto56.95 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.21 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati4
  • OrientimiPerëndim

Apartament 1+1 për shitje në objektin 5 të banimit në Univers City. Një apartament shumë komod me një planimetri të rregullt. I përbërë nga ambient gatimi dhe ndenje me akses në ballkon, tualet dhe dhomë gjumi.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 6Katin 5Katin 3Katin 2Katin 1

Ndrysho katin