fbpx

Çmimi 48,580 

  • Sipërfaqja totale60.73 m2
  • Sipërfaqja neto51.50 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati4
  • OrientimiVeri

Apartament 1+1 tek Univers City. Apartament shumë modern dhe praktik, i organizuar nga një dhomë gjumi, një tualet dhe një ambient gatimi dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 5Katin 3Katin 2

Ndrysho katin