fbpx

Çmimi 78,115 

  • Sipërfaqja totale98.88 m2
  • Sipërfaqja neto83.85 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët15.03 m2
  • Tipologjia3+1
  • Kati4
  • OrientimiJug

Apartament 3+1 në projektin Univers City. Një apartament i rehatshëm për familjen tuaj, i cili është i organizuar nga tre dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient dite për gatim/ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 6Katin 3Katin 2Katin 1

Ndrysho katin