fbpx

Çmimi 75,770 

 • Sipërfaqja totale92.41 m2
 • Sipërfaqja neto78.36 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët14.05 m2
 • Tipologjia2+1
 • Kati6
 • OrientimiVeri-Perëndim

Apartament 2+1 në projektin Univers City. Një apartament i organizuar nga një ambient dite për gatim dhe ndenje me dalje në ballkon, dy dhoma gjumi dhe dy tualete. Apartamenti është i mirëndriçuar me orientim nga Veri-Perëndimi.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 1

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro