fbpx

Çmimi 78,115 

 • Sipërfaqja totale98.88 m2
 • Sipërfaqja neto83.85 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët15.03 m2
 • Tipologjia3+1
 • Kati6
 • OrientimiJug

Apartament 3+1 në projektin Univers City. I organizuar nga tre dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient gatimi dhe ndenje. Ofron një ambient shumë praktik për një jetesë komode dhe të rehatshme.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 1Katin 2Katin 3Katin 4Katin 6Katin 7Katin 3Katin 1

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro