fbpx

Çmimi 51,940 

  • Sipërfaqja totale64.93 m2
  • Sipërfaqja neto55.06 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.87 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati7
  • OrientimiVeri

Apartament 1+1 në kompleksin Univers City. Një apartament modern me planimetri të rregullt. I organizuar me një ambient për gatim dhe ndenje, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 5Katin 3Katin 2Katin 1

Ndrysho katin