fbpx

Çmimi 48,580 

  • Sipërfaqja totale60.73 m2
  • Sipërfaqja neto51.50 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati2
  • OrientimiVeri

Apartament 1+1 tek Univers City. Një nga apartamentet më të pëlqyera 1+1, me një planimetri të rregullt dhe komode. Apartamenti është me orientim Veriu.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 4Katin 3Katin 1

Ndrysho katin