fbpx

Çmimi 55,070 

  • Sipërfaqja totale67.16 m2
  • Sipërfaqja neto56.95 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.21 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati3
  • OrientimiLindje

Apartament 1+1 tek kompleksi Univers City. Një apartament i bollshëm dhe shumë praktik. Me orientim nga Lindja.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 5Katin 1

Ndrysho katin