fbpx

Çmimi 48,580 

  • Sipërfaqja totale60.73 m2
  • Sipërfaqja neto51.50 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati3
  • OrientimiVeri

Apartament 1+1 me një planimetri të rregullt dhe të mirëorganizuar duke shfrytëzuar të gjithë hapësirën e apartamentit. E organizuar me një ambient dite me dalje në ballkon, një dhome gjumi dhe një tualet.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 4Katin 2Katin 1

Ndrysho katin