fbpx

Çmimi 74,870 

 • Sipërfaqja totale91.31 m2
 • Sipërfaqja neto77.43 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët13.88 m2
 • Tipologjia2+1
 • Kati4
 • OrientimiLindje

Apartamenti 2+1 në katin e 4 të Godinës 5 ofron çdo fasilitet dhe komoditete që i duhet një familje për një jetesë të mirë. Apartamenti ka hapësira të mirëorganizuara të ndarë me një ambient gatimi dhe ndenje, dy dhoma gjumi dhe dy tualete, ku njëri prej tyre ndodhet në dhomën e gjumit.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 2Katin 6

Harta e katit

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro