fbpx

Çmimi 48,580 

  • Sipërfaqja totale60.73 m2
  • Sipërfaqja neto51.50 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati4
  • OrientimiVeri

Apartament 1+1 me një pozicion shumë të favorshëm. I organizuar me një dhomë gjumi, një tualet dhe një ambient gatimi dhe ndenje shumë komode.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 3Katin 2Katin 1

Ndrysho katin