fbpx

Çmimi 51,560 

  • Sipërfaqja totale64.46 m2
  • Sipërfaqja neto54.66 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.80 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati4
  • OrientimiVeri

Apartament 1+1 në kompleksin Univers City. Ky apartament është i organizuar nga një ambient dite për gatim dhe ndenje, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 5Katin 2Katin 1

Ndrysho katin