fbpx

Çmimi 86,060 

  • Sipërfaqja totale104.96 m2
  • Sipërfaqja neto89.00 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët15.96 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati5
  • OrientimiVeri-Lindje

Apartament 2+1 në projektin Univers City. I ndodhur në katin e 5 të Godinës 5, me orientim nga Veri-Lindja. Apartamenti është i mirëndriçuar dhe i mirëorganizuar, duke ofruar hapësira të bollshme për një jetesë komode.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 2

Ndrysho katin