fbpx

Çmimi 59,303 

 • Sipërfaqja totale64.46 m2
 • Sipërfaqja neto54.66 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët9.80 m2
 • Tipologjia1+1
 • Kati5
 • OrientimiVeri

Apartament 1+1 për shitje në objektin 5 të banimit në Univers City. Një apartament modern me super organizim që ofron komoditet, në një dhomë ndenje, ambient gatimi e ngrënieje, tualet, dhomë gjumi dhe ballkon.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 1Katin 2Katin 5

Harta e katit

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro