fbpx

Çmimi 48,580 

  • Sipërfaqja totale60.73 m2
  • Sipërfaqja neto51.50 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati6
  • OrientimiVeri

Apartamenti 1+1 në shitje tek Univers City. I organizuar nga një ambient dite për gatimin dhe ndenjen, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 4Katin 3Katin 2Katin 1

Ndrysho katin